GARAŽE - O PODJETJU

O podjetju

Podjetje POWER je znano tako v Sloveniji, kot v tujini predvsem po velikih šotorskih objektih, ki se uporabljajo za namen skladišč, športnih hal, prireditvenih šotorov, itd. Pod blagovno znamko POWER.

Fizolofija slovenskega podjetja je bila že od samega začetka ustanovitve (leta 1995) usmerjena k nenehnemu posodabljanju z najmodernejšimi stroji v sami proizvodnji ter nenehnemu razvoju novih izdelkov.

Tako smo v podjetju POWER šotori več let razvijali avtomobilske nadstreške, ki bi zaščitili avtomobile pred točo, snegom, soncem in dežjem. Pri razvoju smo iskali predvsem usklajenost med dizajnom z moderno arhitekturo, enostavno postavitvijo, funkcionalnostjo in ceno.

Tako so nastali trije modeli; POWER PRESTIGE, POWER DUO in POWER DUO - L.

Kompletna proizvodnja poteka v Sloveniji na naslovu podjetja, kar umogoča tudi zanesljivo garancijo, rezervne dele ter možnost individualnih tehničnih predelav glede na prostor postavitve.

Model POWER PRESTIGE je bil zaradi svojih posebnosti tudi zaščiten pred kopiranjem z patentom.

Kontakt

  • POWER ŠOTORI
  • Koroška cesta
  • 2366 Muta
  • Slovenija
  • www.power.si
  • GSM: 040 190 342
  • Tel.: 02 888 05 50
  • Fax: 02 888 05 51
  • E-mail: info@power.si

Prednosti nadstreškov

Prednost vseh modelov nadstreškov podjetja POWER je, da se lahko postavi na vsako utrjeno površino brez kakršnihkoli gradbenih posegov. To pomeni, da na že pripravljenem asfaltnem parkirnem mestu, asfalta ni potrebno izrezati in vstavljati betonskih temeljev. V tla se zvrtajo samo luknje in izdelek se pritrdi s posebnimi zemeljskimi sidri. V primeru demontaže nadstreška, se sidra izvlečejo, luknje v asfaltu pa sanirajo. Komponente nadstreškov se lahko med seboj sestavljajo poljubno v dolžino, kritina pa se lahko izbira glede na željo kupca in okolico postavitve.

Posebnost je tudi izredno hitra montaža:

Povprečen čas usklajene ekipe monterjev za postavitev konstrukcije in prekritje s kritino je cca. 2-3 ure po enoti parkirnega mesta.

Poleg zelo kratkega časa postavitve je zelo pomembno tudi, da se v tem času ne izvaja nobenih hrupnejših del (nobenega varjenja, rezanja ipd.), ki bi motila okolico. Po končani montaži pod nadstreškom ne ostane nobenih smeti, opilkov oz. kapljic barve, saj so vsi deli zvarjeni in pripravljeni že v delavnici.

Nadstreški so primerni za parkirišča večstanovanjskih stavb, podjetij, hotelov,… in sovpadajo glede na barvno raznolikost tudi v okolje individualnih gradenj, kakor tudi na ostalo arhitekturo.

Barve strehe

Barve strehe

Pokličite nas

Pošljite povpraševanje

Izpolnite nam formular za povpraševanje. Ogovorili vam bomo na vaše povpraševanje. Pošljite povpraševanje
Predstavitveni katalog